- 180 γρ ΦΙΛΕΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ
- 100 γρ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΥΜΟ
- 40 γρ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ
- 20 γρ ΚΟΝΙΑΚ
- 30 γρ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
- 20 γρ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΓΙΑ ΣΑΝΤΙΓΗ
- ΑΛΑΤΙ
- ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το φιλέτο σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι και το ψήνουμε ανάλογα όπως μας αρέσει.Τραβάμε το φιλέτο από το τηγανί και ρίχνουνε το κρεμμυδάκι. Σβήνουμε με το κονιάκ και προσθέτουμε το χυμό του πορτοκαλιού, τον καφέ και τα αφήνουμε για 1 με 2 λεπτά.Ξαναβάζουμε το φιλέτο στο τηγάνι και προσθέτουμε την κρέμα. Περιμένουμε λίγο να δέσει και προσθέτουμε αλάτοπίπερο. Το φαγητό μας είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου