Παρασκευή 11 Ιουλίου 2008

ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΓΡΑΒΙΕΡΑΣ ΜΕ ΠΑΣΤΑ ΕΛΙΑΣ

ΥΛΙΚΑ
  • Φύλλο κρούστας
  • Γραβιέρα κομμένη σε λωρίδες
  • Πάστα ελιάς
  • Λάδι για τηγάνι
  • Λίγο βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε το φύλλο σε μακρόστενες λωρίδες λίγο ποιο μεγάλες απτην γραβιέρα,βάζουμε την γραβιέρα και λίγια πάστα ελιάς αλοίφουμε με λιγο βούτυρο και τυλίγουμε γυρίζοντας τις άκρες με ανάποδη τροχειά.Βάζουμε το λάδι σε ένα τηγάνι το αφήνουμε να κάψη και τηγανίζουμε.
  • Σημείωση: Πολύ καλός μεζές για καλό και παγώμενο κρασάκι.
  • 1 σχόλιο:

    LAMBROS είπε...

    Καλημέρα Βαγγέλη !!!
    Υπέροχες συνταγές και οι δυο που έχεις αναρτήση. Σου εύχομαι καλή αρχή στο καινούργιο σου blog και καλή συνέχεια .....

    Λάμπρος