Δευτέρα 21 Ιουλίου 2008

ΦΙΛΕΤΟ ΣΟΛΟΜΟΥ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ ΒΟΤΚΑΣ

ΥΛΙΚΑ

  • 180γρ ΣΟΛΟΜΟ
  • 40γρ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ
  • 10γρ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
  • 40γρ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
  • 30γρ ΒΟΤΚΑ
  • ΑΛΑΤΙ
  • ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε τον σολομό σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι και τον ψήνουμε και από τις 2 πλευρές μέχρι να ροδίση. Βάζουμε τα σπαράγγια (τα έχουμε κόψει σε λωρίδες), ρίχνουμε το κρεμυδάκι (ψιλοκομμένο) να σοταριστούν όλα μαζι και έπειτα σβήνουμε με τη βότκα. Ρίχνουμε τη κρέμα γάλακτος και το αφήνουμε να δέσει. Αλατοπιπερόνουμε και σερβίρουμε.


Σημείωση :Λαχανικά ατμου και ρυζάκι είναι οτι πρέπει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: