- ΥΛΙΚΑ
- 200γρ.Χοιρινό μπούτι(κομμένο μπουκιές)
- 1 Μεγάλο κρεμμύδι.
- 1 Ποτήρι λευκό κρασί.
- 40γρ. Φασκόμηλο(κατά προτήμιση)
- Αλάτι-πιπέρι.
- 1φλ.Ελαιόλαδο
- ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα να κάψει καλά ρίχνουμε το χοιρινό και το αφήνουμε να τσιγαριστή καλά μέχρι να ροδίσει, ρίχνουμε το κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο περιμένουμε για 2-3λεπτά και σβήνουμε με το κρασί προσθέτουμε το φασκόμηλο αλάτι-πιπέρι το αφήνουμε λίγο να δέσει η σάλτσα και είναι έτοιμο.
- ΣΗΜ.Το φασκόμηλο δίνει μια άλλη διάσταση στο χοιρινό.
4 σχόλια:
πόλύ νόστιμο μου φαίνεται θα το δοκιμάσω σύντομα.
Καλημέρα
Να σου πω ότι ήδη μου τρέχουν τα σάλια. Το φασκόμηλο εκτός από γεύση δίνει και την μυρωδιά του κάπως;
Καλημέρα Βαγγέλη !
Για άλλη μια φορά καταπληκτική συνταγή !!!
Συγχαρητήρια ...
Καλημέρα!
Μου αρέσει αυτή η συνταγή! έχω μερικές ερωτήσεις.
Το χοιρινό θα το ατμήσουμε πρώτα? Αν δεν το κάνουμε αυτό, το κρέας δεν θα βγάλει τα υγρά του αμέσως?
Επίσης, με τι μπορούμε να το συνοδεύσουμε?
Δημοσίευση σχολίου